Javno govorništvo (njemački)


Klub javnog govorništva na njemačkom jeziku "Lautsprecher"

U novembru 2016. godine, uz podršku Austrijske biblioteke Tuzla, osnovan je klub javnog govorništva na njemačkom jeziku. Sastanci kluba održavaju se četvrtkom u 19.30 sati u Kući plamena mira, a učešće je besplatno. Minimalno predznanje njemačkog jezika za prisustvo na radionicama je B1 nivo. Ukoliko vaš njemački jezik nije na traženom nivou, naš partner, Centar za poslovnu edukaciju, pružit će Vam adekvatne pripreme i mogućnost polaganja testova.

Radionice obično traju od 60 do 90 minuta, a u zavisnosti od sadržaja i broja prisutnih članova. Radionice se održavaju isključivo na njemačkom jeziku, pa je ovo idealna prilika za poboljšanje vašeg njemačkog jezika. Na svim radionicama i sastancima uče se nove stvari i razgovara o zanimljivim temama, koje biramo zajedno. Ukoliko ste i vi zainteresovani da učestvujete na našim besplatnim radionicama javnog govorništva, Vaše prijave pošaljite na imejl adresu: info@projektabc.org.
 
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem imejla: samira.seleskovic@projektabc.org ili putem telefona: +387 61 333 557 ili +387 62 244 549.