Crtanje i ilustrovanje


Radionica crtanja i ilustrovanja 

Ukoliko želite da razvijete još jednu vještinu, a koja uključuje vašu kreativnost, preporučujemo vam da se prijavite na naše radionice crtanja i ilustrovanja. Koordinator radionice Irma Garibovic mlada je tuzlanska umjetnica koja se bavi crtanjem, grafikom i slikom. U svojim radovima često se oslanja na lična iskustva, svoj unutrašnji svijet i maštu, a najveću inspiraciju crpi iz prirode.

Radionica je bazirana na razvoju intuitivne kreativnosti, osobnom razvoju i sticanju samopouzdanja za sve one koji svoj "netalent" žele uz lijepu i opuštenu, prijateljsku atmosferu da ga pretvore u talent i bave se kreativnim radom.

Tokom radionica koristiti će se pretežno olovka, tuš i pastel. Učesnici će u motivirajućoj atmosferi, na osnovu skiciranja i crtanja jednostavnih fragmenata, doći do sklapanja svog individualnog rada. Ukoliko ste i vi zainteresovani da učestvujete na našim besplatnim radionicama crtanja grafitnom olovkom, Vaše prijave pošaljite nam na imejl adresu: info@projektabc.org.
 
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem imejla: irma.garibovic@projektabc.org ili putem telefona: +387 62 244 549.


Galerija